info@gstravel.gr
+30 210 37 16 300

Why Us?

Quality travel services

Trustful cooperation

Travel spent efficiency

Travel technology integration

Travel Technology

the key to our future

Experience Greece

through the eyes of a local

Your Travel Partner

for corporate, marine, mice, leisure, etc.

Hotels

Air Tickets

Low Cost Airlines

Boat Tickets

Car Rental

CORPORATE TRAVEL

Η GS Travel παρέχει στους εταιρικούς πελάτες της υπηρεσίες αεροπορικών εισιτηρίων, κρατήσεων ξενοδοχείων, ενοικίασης αυτοκινήτου, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μεταφορές, προγράμματων ταξιδιωτικής ασφάλισης, θεωρήσεων visa., αλλά και πλήθος υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

MARINE & OFFSHORE TRAVEL

Η άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας, η γρήγορη εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, όλες τις ημέρες, σε συνάρτηση με ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτα δρομολόγια, εδραίωσαν την εταιρεία μας στο συγκεκριμένο χώρο και σήμερα συνεργαζόμαστε με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες.

GREECE LOCALLY

Η GS Travel δημιούργησε το travel brand Greece Locally, για να προσφέρουμε προτάσεις για μια καθαρά ελληνική εμπειρία που θα δώσει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να συναντήσει το αδιαμφισβήτητο μεγαλείο της ιστορίας μας, την μοναδική μεσογειακή μας κουζίνα και τις φυσικές μας ομορφιές.

MEETINGS & CONGRESSES

Η GS Travel, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στη διοργάνωση συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων, καλύπτει όλο το φάσμα υπηρεσιών, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του διοργανωτή, ακόμα και για τις ανάγκες σας σε διαδικτυακές εκδηλώσεις.

ACCOUNT MGMT & REPORTING

Η εταιρεία μας αναθέτει σε Account Manager κάθε εταιρικό λογαριασμό, ανεξαρτήτως μεγέθους, ο οποίος σε συνεργασία με την ομάδα του διασφαλίζει άμεση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Επιπλέον, διαθέτει σύγχρονο πρόγραμμα Reporting, με δυνατότητα παραγωγής δεκάδων αναφορών.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ταξίδι αναψυχής σημαίνει χαλάρωση, περιπέτεια, διασκέδαση, σε κοντινά ή μακρινά θέρετρα της Ελλάδας, στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις, σε εξωτικούς ή μακρινούς προορισμούς. Για μας, το κάθε ταξίδι είναι ξεχωριστό και επιδιώκουμε να αποτελεί ‘μια αξέχαστη εμπειρία στη ζωή του ταξιδιώτη’.

Αποδράστε...

...και ξενοιάστε!

Ταξίδια

Αναψυχής

Διακοπές

στην ομορφότερη χώρα

του Κόσμου.

στην Ελλάδα

Slide background
Covid-19 Info

[english follows]

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλείσθε να ενημερώνεστε για τους περιορισμούς σχετικά με τα ταξίδια στον προορισμό σας.

ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

 Όλοι οι επιβάτες από 12 ετών θα ταξιδεύουν, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή αρνητικού τεστ (PCR/RAPID), ή βεβαίωσης νόσησης.

 Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως έντεκα (11) ετών πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους με self-test 24 εντός 24 ωρών.

Ειδικότερα, όλοι οι επιβάτες οφείλουν να πληρούν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Να έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και να επιδεικνύουν βεβαίωση/πιστοποιητικό εμβολιασμού. Εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς προερχόμενους από το εξωτερικό να προσκομίζουν βεβαίωση/πιστοποιητικό εμβολιασμού, στην ελληνική, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική ή ρωσική γλώσσα, το οποίο να έχει εκδοθεί από δημόσια αρχή σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του προσώπου, τον τύπο του διενεργηθέντος εμβολίου και τον αριθμό των δόσεων. Εναλλακτικά οι ταξιδιώτες μπορούν να φέρουν, σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή, ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 (EU DIGITAL COVID-19 CERTIFICATE ), καθώς και τρίτων χωρών, στο οποίο περιέχονται πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό ή το αποτέλεσμα του τελευταίου ελέγχου (rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών) ή τη νόσηση από τον κορωνοϊό COVID-19.
  2. Να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού ή εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν από την άφιξή τους ως προς τον έλεγχο με rapid test. Εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς προερχόμενους από το εξωτερικό, μπορούν να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού τεστ, στην ελληνική, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική ή ρωσική γλώσσα. Τα τεστ θα πρέπει να γίνεται σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο . Tο έγγραφο που πρέπει να δείχνει ο ανεμβολίαστος επιβάτης σε περίπτωση ελέγχου δεν είναι το αποτέλεσμα που θα παίρνει από το διαγνωστικό κέντρο, αλλά από το www.gov.gr & https://self-testing.gov.gr είτε εκτυπωμένα , είτε σε ηλεκτρονική μορφή. Η πλατφόρμα θα αντλεί τα στοιχεία των αποτελεσμάτων των τεστ από τα διαγνωστικά κέντρα και η πλατφόρμα θα ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε οι μη εμβολιασμένοι πολίτες να εκδίδουν τις βεβαιώσεις.
  3. Να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατό ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Αν οι έλεγχοι αυτοί έχουν διενεργηθεί στην αλλοδαπή και ισχύουν κατά τον χρόνο επιβίβασης των επιβατών στο αεροσκάφος, οι σχετικές βεβαιώσεις γίνονται αποδεκτές υπό τις ίδιες προϋποθέσεις με τις οποίες επετράπη η είσοδός τους στην Ελλάδα.

ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ)

Για την είσοδο σας στην Ελλάδα καθώς και για ταξίδια στο εξωτερικό από Ελλάδα, μπορείτε να ενημερώνεστε από τις ιστοσελίδες του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Υγείας της χώρας που θα επισκεφθείτε καθώς και στις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://reopen.europa.eu/el

https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm

***

IMPORTANT INFO

DOMESTIC TRAVEL

All passengers, over the age of 12, who wish to travel domestic , must have one of the following:

-Vaccine certificate, issued 14 days after the 2nd shot,

-Negative PCR test issued within 72 hours before departure, (Test must be written in: Greek or English or French or German or Spanish or Italian or Russian)

-Negative Rapid test issued within 48 hours before arrival, (Test must be written in: Greek or English or French or German or Spanish or Italian or Russian). Rapid & self test results must be downloaded and presented directly from www.gov.gr & https://self-testing.gov.gr  (LABORATORY RESULT IS NOT ACCEPTED)

-Medical certificate which states that you have recovered from Covid-19, issued between 2 and 9 months after infection.

Passengers between the age of 4 and 11, can travel with self-test taken within 24 hours.

INTERNATIONAL TRAVEL

Regarding your entry to Greece, as well as travelling from Greece abroad, you can check for travel restrictions with local Embassies and Consulates of each country, as well as on the following links:

https://reopen.europa.eu/el

https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm