info@gstravel.gr
+30 210 37 16 300
 • Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

  00-philosophy-EL

  Η GS Travel Α.Ε. είναι εταιρεία παροχής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με έδρα την Αθήνα και με πολυετή παρουσία στον κλάδο του τουρισμού. Έχοντας ως διαχρονικό στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών μας, ακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα του ταξιδιού και μέσα από διεθνείς συνεργασίες και ευέλικτο μοντέλο διοίκησης εξασφαλίζουμε τη δυναμική δραστηριοποίησή μας και την προσφορά αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

  • Εταιρικά ταξίδια
  • Ταξίδια κινήτρων
  • Οργάνωση συνεδρίων – εταιρικών συναντήσεων
  • Μετακινήσεις ναυτικών πληρωμάτων
  • Ταξίδια για συμμετοχή – παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων
  • Εισερχόμενος τουρισμός
  • Ταξίδια αναψυχής

   

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που έχουν συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας μας. Για την ομάδα μας, η εξυπηρέτηση και η παροχή προστιθέμενης αξίας στον πελάτη αποτελεί προτεραιότητα.

  Η GS Travel είναι μέλος της ΙΑΤΑ και των ενώσεων γραφείων ταξιδίων ΗΑΤΤΑ και Π.Ε.Τ.Α.ΓΑ. Οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001: 2015.

  Στον Όμιλο της GS Travel ανήκουν και οι IntermodalAir & World Aviation Services, οι οποίες είναι εταιρείες αντιπροσώπευσης αλλοδαπών αεροπορικών εταιρειών με πολύχρονη δραστηριοποίηση στην Ελληνική αγορά.

   

  Παγκόσμιο Δίκτυο Συνεργατών

   

   H GS Travel είναι μέλος της Egencia® Global Alliance. Η Egencia® είναι πρωτοπόρος εταιρεία διαχείρισης επαγγελματικού ταξιδιού με παγκόσμια παρουσία. Η EGA αποτελείται από έμπειρους τοπικούς συνεργάτες με την εγγύηση της Egencia, συμπεριλαμβανομένης μιας ισχυρής παγκόσμιας πλατφόρμας κρατήσεων ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

  Με τον συνδυασμό μιας ισχυρής offline και online προσφοράς υπηρεσιών, η Egencia προσφέρει μια πλήρη λύση για εταιρικά ταξίδια, που υποστηρίζεται από την παγκόσμια τεχνογνωσία της αγοράς και από μια κορυφαία πλατφόρμα τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.egencia.com.

   X

  Η εταιρεία μας είναι, επίσης, μέλος της ATG, μιας διεθνούς δυναμικής ομάδας εταιρειών διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών. Ο σεβασμός για τις πολιτιστικές διαφορές είναι αυτό που κάνει την ATG επιτυχή στην παγκόσμια διαχείριση ταξιδιών. Η μεγιστοποίηση της αξίας της παγκόσμιας συνεργασίας, παράλληλα με την αξιοποίηση των τοπικών δυνατοτήτων εξασφαλίζουν την καλύτερη προοπτική για επιτυχία στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.atgglobatravel.com.

   

   

  Η εταιρεία μας αποτελεί από το 2005, μέλος της παγκόσμιας αλυσίδας Lufthansa City Center (LCC) η οποία ιδρύθηκε το 1991 και έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη ανεξάρτητη συνεργασία franchise ταξιδιωτικών πρακτορείων στον κόσμο. Το παγκόσμιο δίκτυο franchise ταξιδιωτικών πρακτορείων του Lufthansa City Center αποτελείται από περίπου 500 μέλη, σε περισσότερες από 85 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://lufthansa-city-center.com/en/.

   

   

 • ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

  01-corporate

  Η GS Travel παρέχει στους εταιρικούς πελάτες της υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  Αεροπορικά εισιτήρια, Κρατήσεις ξενοδοχείων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, Μεταφορές, Προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης, θεωρήσεις visa.

  Επιπλέον, στα πλαίσια της παροχής προστιθέμενης αξίας στους εταιρικούς πελάτες μας, παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Τηλεφωνική γραμμή 24ωρης εξυπηρέτησης
  • Διαχείριση εταιρικού λογαριασμού με τον ορισμό Account Manager
  • Online ενημέρωση προς κάθε ταξιδιώτη, με σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία
  • Μηνιαία τιμολόγηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε εταιρείας
  • Παροχή πληροφοριών για όλα τα εταιρικά ταξίδια (Reporting) με σκοπό την παρακολούθηση, τον έλεγχο και τη μείωση των ταξιδιωτικών δαπανών
  • Online Booking Tool για χρήση από το προσωπικό της εταιρείας – πελάτη μας για πραγματοποίηση κρατήσεων

   

  Account Management

  Η εταιρεία μας αναθέτει σε Account Manager κάθε εταιρικό λογαριασμό, ανεξαρτήτως μεγέθους, ο οποίος σε συνεργασία με την ομάδα του διασφαλίζει άμεση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Επιπλέον, παρέχει συμβουλές για την τήρηση και τη βελτίωση της ταξιδιωτικής πολιτικής. Στόχος μας είναι η μείωση των δαπανών για τους πελάτες μας, αλλά και η διατήρηση υψηλής ποιότητας  υπηρεσιών για τους ταξιδιώτες.

  Αναλυτικές Πληροφορίες Ταξιδιού (Reporting)

  Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο πρόγραμμα Reporting το οποίο έχει τη δυνατότητα παραγωγής δεκάδων αναφορών σχετικά με μεγάλο αριθμό κριτηρίων. Με τη χρήση αυτών των πληροφοριών η κάθε εταιρεία έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την ταξιδιωτική της πολιτική και να αντλήσει σημαντικές πληροφορίες, έτσι ώστε να διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ταξιδιωτικές της δαπάνες.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΑ | ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ

  02-confere

  Συνέδρια / Εταιρικές συναντήσεις

  Η GS Travel, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στη διοργάνωση συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων, καλύπτει όλο το φάσμα υπηρεσιών, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του διοργανωτή.

  Έχοντας διοργανώσει με επιτυχία συνέδρια, επιστημονικές/εταιρικές συναντήσεις και άλλα συναφή έργα, φροντίζουμε για την παροχή των παρακάτω υπηρεσιών.

  • Ανεύρεση και διαμόρφωση του χώρου διεξαγωγής
  • Χρηματοοικονομικό σχεδιασμό, έλεγχο και απολογισμό
  • Παροχή διαμονής  και μεταφοράς για τους συμμετέχοντες
  • Εγγραφές, επικοινωνία με τους συνέδρους και γραμματειακή υποστήριξη
  • Διαφημιστική προβολή και προτάσεις επικοινωνίας –  Σχεδιασμό χορηγικών πακέτων
  • Σχεδιασμό και εκτύπωση προσκλήσεων, προγραμμάτων και κάθε είδους εντύπων – Σχεδιασμό ιστοσελίδας
  • Οπτικοακουστική κάλυψη και  παροχή υπηρεσιών διερμηνείας
  • Τουριστικό πρόγραμμα πριν και μετά την εκδήλωση
  • Προτάσεις και υλοποίηση αναμνηστικών δώρων
  • Δημιουργία και υλοποίηση προτάσεων  για τελετές έναρξης και λήξης των εκδηλώσεων – συνεδρίων.

   

  Σήμερα, νέες υπηρεσίες έρχονται να προστεθούν και αυτές είναι οι εικονικές-διαδικτυακές συναντήσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια (Virtual & hybrid meetings) και η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με νέους συναρπαστικούς τρόπους!

  Η αξία της αλληλεπίδρασης διά ζώσης δεν θα εξαφανιστεί ποτέ, αλλά υπάρχουν στιγμές που η εικονική (διαδικτυακή) επικοινωνία είναι απαραίτητο μέρος στο πρόγραμμα μιας εκδήλωσης, συνάντησης ή συνεδρίου. Η φιλοξενία μιας διαδικτυακής εκδήλωσης απαιτεί την ίδια φροντίδα και προσοχή με μια διά ζώσης εκδήλωση. Οι υπηρεσίες αυτές χρησιμοποιούν τεχνολογία που επιτρέπει στα άτομα να συνδεθούν και να συνεργαστούν μέσω βίντεο και ήχου, χρησιμοποιώντας διαδικτυακή σύνδεση.

  Στην GS Travel προσφέρουμε, μέσω συνεργατών – παρόχων των συγκεκριμένων εργαλείων, πρόσβαση σε εικονικές υπηρεσίες στη διάρκεια ενός φυσικού γεγονότος ή σε μια εντελώς εικονική ρύθμιση.

  Η Ομάδα μας δημιουργεί και εφαρμόζει προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες σας σε διαδικτυακές εκδηλώσεις που ενισχύουν τις εμπειρίες των χρηστών πριν και κατά τη διάρκειά τους.

  Ταξίδια Κινήτρων

  Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία να προτείνει προορισμούς και ιδέες που εξυπηρετούν απόλυτα τον σκοπό κάθε ταξιδιού. Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες διαμονής, διατροφής και μετακίνησης, σε συνδυασμό με εξατομικευμένα κοινωνικά και πολιτιστικά προγράμματα, σχεδιάζονται ώστε να ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των συμμετεχόντων, αλλά και των διοργανωτών του ταξιδιού και να διαμορφώνουν μια αξέχαστη εμπειρία.

 • ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

  03-ship

  Η μετακίνηση των ναυτικών παγκοσμίως είναι ένας από τους πρώτους τομείς ταξιδιού στους οποίους ξεκίνησε να δραστηριοποιείται, πριν περίπου 30 χρόνια, η εταιρεία μας. Έκτοτε η υπηρεσία αυτή έχει αναπτυχθεί και η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών σε ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  Η άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας, η γρήγορη εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, όλες τις ημέρες, σε συνάρτηση με ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτα δρομολόγια, εδραίωσαν την εταιρεία μας στο συγκεκριμένο χώρο και σήμερα συνεργαζόμαστε με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των στελεχών και πληρωμάτων τους.

 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

  05-leisure

  Για την εταιρεία μας, ταξίδι αναψυχής σημαίνει χαλάρωση, περιπέτεια, διασκέδαση, σε κοντινά ή μακρινά θέρετρα της Ελλάδας, στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις, σε εξωτικούς ή μακρινούς προορισμούς.

  Για μας, το κάθε προσωπικό ταξίδι είναι ξεχωριστό και μοναδικό και επιδιώκουμε να αποτελεί ‘μια αξέχαστη εμπειρία στη ζωή του ταξιδιώτη’.

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μεμονωμένα ταξίδια στην Ελλάδα & στο εξωτερικό, κρατήσεις ξενοδοχείων και εναλλακτικών καταλυμάτων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών κάθε τύπου, κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο, σχεδιασμό και υλοποίηση προτάσεων για ταξίδια δραστηριοτήτων και ευεξίας.

 • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

  06-sports

  Η GS Travel είναι πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά, στην οργάνωση ταξιδιών, για τη συμμετοχή ή παρακολούθηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μετακίνηση επίσημων αθλητικών αποστολών, φιλάθλων και χορηγών για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων όπως: Παγκόσμια & Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Μπάσκετ κ.α.

  Η GS Travel, κατά περιόδους μέσα από ποικίλες δράσεις και χορηγικά πακέτα, έχει συμμετάσχει ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο πολλών διοργανώσεων, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κολύμβησης, Μαραθωνίων, αγώνων αυτοκινήτου κ.α.

 • ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

  07-greecelocally

  Η GS Travel δημιούργησε το travel brand Greece Locally, το οποίο απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να επισκεφθεί τη χώρα μας. Προσφέρουμε σε μεμονωμένους και σε γκρουπ, προτάσεις για μια καθαρά ελληνική εμπειρία που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συναντήσουν το αδιαμφισβήτητο μεγαλείο της ιστορίας μας, τη μοναδική μεσογειακή μας κουζίνα και τις φυσικές μας ομορφιές στη στεριά και στη θάλασσα.

  Τα τελευταία χρόνια, μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών μας, γραφείων ταξιδίων του εξωτερικού, αναπτύσσουμε σταθερά τον συγκεκριμένο τομέα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως:

  • Σχεδιασμό και υλοποίηση οργανωμένων προγραμμάτων
  • Διαμονή σε κάθε τύπο ξενοδοχείου
  • Κρουαζιέρες και ενοικιάσεις σκαφών κάθε κατηγορίας
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
  • Επίγειες μεταφορές πάσης φύσεως
  • Θεματικές περιηγήσεις και ξεναγήσεις από πολύγλωσσους ξεναγούς
  • Υπηρεσία υποδοχής
  • Σχεδιασμό προγραμμάτων ειδικού τουρισμού (Θρησκευτικού-Ιστορικού-Ιατρικού κλπ.)

 

Covid-19 Info

[english follows]

Παρακαλείσθε να ενημερώνεστε για τους περιορισμούς σχετικά με τα ταξίδια στον προορισμό σας.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ/ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Όλοι οι πελάτες (από 12 ετών) οφείλουν να πληρούν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις :

- Να έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και να επιδεικνύουν βεβαίωση/πιστοποιητικό εμβολιασμού

- Να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19, με PCR-test εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν από την άφιξή τους ή με rapid test εντός 48 ωρών πριν από την άφιξή τους.

Εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς προερχόμενους από το εξωτερικό, μπορούν να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού τεστ, στην ελληνική, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική ή ρωσική γλώσσα.

- Να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 14 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Οι ανήλικοι από 4 έως 11 ετών πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους με self-test εντός 24 ωρών.

Το αποτέλεσμα πρέπει να πιστοποιείται με σχετική βεβαίωση που επιδεικνύεται έντυπα https://self-testing.gov.gr/

ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σχετικά με τις υγειονομικές και άλλες απαιτήσεις εισόδου στη χώρα προορισμού αλλά και στους ενδιάμεσους σταθμούς, σε περιπτώσεις transit, θα πρέπει να ενημερώνεστε μόνο από τις ιστοσελίδες ( ή και τηλεφωνικά) των επισήμων πηγών πληροφόρησης (πχ. Υπουργείο Εξωτερικών ,Υπουργείο Υγείας, Πρεσβεία, Προξενείο).

Επιπλέον, σας παραθέτουμε, ως συμπληρωματική πηγή, τις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://reopen.europa.eu/el

https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm

ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να ενημερώνονται για τις προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα, ανάλογα με την εθνικότητα τους στο https://travel.gov.gr/#/ και θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να συμπληρώνουν το PLF form στην ίδια ιστοσελίδα, πριν από την άφιξη τους στην Ελλάδα.

Από 07/02, οι ταξιδιώτες με Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Nόσησης COVID-19 εξαιρούνται του τεστ άφιξης. Συγκεκριμένα:

-ταξιδιώτες με Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού COVID-19 αφού έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και όχι περισσότερο από εννέα (9) μήνες μετά την ολοκλήρωση του βασικού εμβολιασμού

-ταξιδιώτες με Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού COVID-19  χωρίς χρονικό περιορισμό, που έχουν λάβει και την ενισχυτική δόση

-ταξιδιώτες με Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Nόσησης που έχει εκδοθεί δεκατέσσερις (14) ημέρες μετά από το πρώτο θετικό PCR ή Rapid test και διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες

Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες θα πρέπει κατά την είσοδό τους στη χώρα να προσκομίσουν αρνητικό PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών πριν την άφιξη τους. Η υποχρέωση των προϋποθέσεων, για είσοδο στην Ελλάδα ισχύει για παιδιά από πέντε (5) ετών και άνω.

COVID-19 | Information for Travelers

DOMESTIC TRAVEL/ HOTEL STAY

All clients, over the age of 12, who wish to travel domestic must have one of the following :

-Vaccine certificate, issued 14 days after the 2nd shot

-Negative PCR test issued within 72 hours before arrival (Test must be written in: Greek or English or French or German or Spanish or Italian or Russian)

-Negative Rapid test issued within 48 hours before arrival (Test must be written in: Greek or English or French or German or Spanish or Italian or Russian)  

-Medical certificate which states that you have recovered from Covid-19, issued between 14 and 180 days after infection

Passengers between the age of 4 and 11, can travel with self-test taken within 24 hours. Test result form must be declared @ https://self-testing.gov.gr/

INTERNATIONAL TRAVEL

Passengers must get all the necessary information (online or via call), only from the official sources of each country (i.e. State Department, Department of Health, Embassy, Consulate).

Additionally, please find here below two links, which may be used as additional sources of information:

https://reopen.europa.eu/el

https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm

ENTRY TO/RETURNING TO GREECE

All passengers, depending their nationality, must be informed regarding the entry requirements published at https://travel.gov.gr/#/ . All passengers MUST fill in the PLF form, at the same link, before arriving to Greece.

Effective 07/02, passengers holding European Union Digital Covid Certificate EUDCC or medical certificate of recovery from Covid-19 are exempted from all PCR/Rapid test procedures before arrival. Valid European Union Digital Covid Certificates, EUDCC are:

-Vaccination certificates issued at least 14 days after basic vaccination and with validity of no more than 9 months after the 2nd shot.

-Vaccination certificates with no expiry for travelers who have the booster shot.

-Certificate of recovery from SARS-CoV-2 infection issued 14 days after the day of the first positive COVID-19 test (PCR or Rapid Antigen test) and valid for 180 days thereafter.

All other passengers, without exception, travelling to Greece, having spent over 48 hours abroad, must present negative PCR test taken within 72 hours or rapid test taken within 24 hours before arrival. All regulations apply to passengers over 5 years old.