info@gstravel.gr
+30 210 37 16 300
 • Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

  00-philosophy-EL

  Η GS Travel Α.Ε. είναι εταιρεία παροχής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με έδρα την Αθήνα και με πολυετή παρουσία στον κλάδο του τουρισμού. Έχοντας ως διαχρονικό στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών μας, ακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα του ταξιδιού και μέσα από διεθνείς συνεργασίες και ευέλικτο μοντέλο διοίκησης εξασφαλίζουμε τη δυναμική δραστηριοποίησή μας και την προσφορά αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

  • Εταιρικά ταξίδια
  • Ταξίδια κινήτρων
  • Οργάνωση συνεδρίων – εταιρικών συναντήσεων
  • Μετακινήσεις ναυτικών πληρωμάτων
  • Ταξίδια για συμμετοχή – παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων
  • Εισερχόμενος τουρισμός
  • Ταξίδια αναψυχής

   

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που έχουν συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας μας. Για την ομάδα μας, η εξυπηρέτηση και η παροχή προστιθέμενης αξίας στον πελάτη αποτελεί προτεραιότητα.

  Η GS Travel είναι μέλος της ΙΑΤΑ και των ενώσεων γραφείων ταξιδίων ΗΑΤΤΑ και Π.Ε.Τ.Α.ΓΑ. Οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001: 2015.

  Στον Όμιλο της GS Travel ανήκουν και οι IntermodalAir & World Aviation Services, οι οποίες είναι εταιρείες αντιπροσώπευσης αλλοδαπών αεροπορικών εταιρειών με πολύχρονη δραστηριοποίηση στην Ελληνική αγορά.

   

  Παγκόσμιο Δίκτυο Συνεργατών

   

   H GS Travel είναι μέλος της Egencia® Global Alliance. Η Egencia® είναι πρωτοπόρος εταιρεία διαχείρισης επαγγελματικού ταξιδιού με παγκόσμια παρουσία. Η EGA αποτελείται από έμπειρους τοπικούς συνεργάτες με την εγγύηση της Egencia, συμπεριλαμβανομένης μιας ισχυρής παγκόσμιας πλατφόρμας κρατήσεων ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

  Με τον συνδυασμό μιας ισχυρής offline και online προσφοράς υπηρεσιών, η Egencia προσφέρει μια πλήρη λύση για εταιρικά ταξίδια, που υποστηρίζεται από την παγκόσμια τεχνογνωσία της αγοράς και από μια κορυφαία πλατφόρμα τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.egencia.com.

   X

  Η εταιρεία μας είναι, επίσης, μέλος της ATG, μιας διεθνούς δυναμικής ομάδας εταιρειών διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών. Ο σεβασμός για τις πολιτιστικές διαφορές είναι αυτό που κάνει την ATG επιτυχή στην παγκόσμια διαχείριση ταξιδιών. Η μεγιστοποίηση της αξίας της παγκόσμιας συνεργασίας, παράλληλα με την αξιοποίηση των τοπικών δυνατοτήτων εξασφαλίζουν την καλύτερη προοπτική για επιτυχία στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.atgglobatravel.com.

   

  Η εταιρεία μας αποτελεί από το 2005, μέλος της παγκόσμιας αλυσίδας Lufthansa City Center (LCC) η οποία ιδρύθηκε το 1991 και έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη ανεξάρτητη συνεργασία franchise ταξιδιωτικών πρακτορείων στον κόσμο. Το παγκόσμιο δίκτυο franchise ταξιδιωτικών πρακτορείων του Lufthansa City Center αποτελείται από περίπου 500 μέλη, σε περισσότερες από 85 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://lufthansa-city-center.com/en/.

   

   

  Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να δείτε την πολιτική ποιότητας της εταιρείας μας.

 • ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

  01-corporate

  Η GS Travel παρέχει στους εταιρικούς πελάτες της υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  Αεροπορικά εισιτήρια, Κρατήσεις ξενοδοχείων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, Μεταφορές, Προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης, θεωρήσεις visa.

  Επιπλέον, στα πλαίσια της παροχής προστιθέμενης αξίας στους εταιρικούς πελάτες μας, παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Τηλεφωνική γραμμή 24ωρης εξυπηρέτησης
  • Διαχείριση εταιρικού λογαριασμού με τον ορισμό Account Manager
  • Online ενημέρωση προς κάθε ταξιδιώτη, με σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία
  • Μηνιαία τιμολόγηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε εταιρείας
  • Παροχή πληροφοριών για όλα τα εταιρικά ταξίδια (Reporting) με σκοπό την παρακολούθηση, τον έλεγχο και τη μείωση των ταξιδιωτικών δαπανών
  • Online Booking Tool για χρήση από το προσωπικό της εταιρείας – πελάτη μας για πραγματοποίηση κρατήσεων

   

  Account Management

  Η εταιρεία μας αναθέτει σε Account Manager κάθε εταιρικό λογαριασμό, ανεξαρτήτως μεγέθους, ο οποίος σε συνεργασία με την ομάδα του διασφαλίζει άμεση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Επιπλέον, παρέχει συμβουλές για την τήρηση και τη βελτίωση της ταξιδιωτικής πολιτικής. Στόχος μας είναι η μείωση των δαπανών για τους πελάτες μας, αλλά και η διατήρηση υψηλής ποιότητας  υπηρεσιών για τους ταξιδιώτες.

  Αναλυτικές Πληροφορίες Ταξιδιού (Reporting)

  Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο πρόγραμμα Reporting το οποίο έχει τη δυνατότητα παραγωγής δεκάδων αναφορών σχετικά με μεγάλο αριθμό κριτηρίων. Με τη χρήση αυτών των πληροφοριών η κάθε εταιρεία έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την ταξιδιωτική της πολιτική και να αντλήσει σημαντικές πληροφορίες, έτσι ώστε να διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ταξιδιωτικές της δαπάνες.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΑ | ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ

  02-confere

  Συνέδρια / Εταιρικές συναντήσεις

  Η GS Travel, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στη διοργάνωση συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων, καλύπτει όλο το φάσμα υπηρεσιών, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του διοργανωτή.

  Έχοντας διοργανώσει με επιτυχία συνέδρια, επιστημονικές/εταιρικές συναντήσεις και άλλα συναφή έργα, φροντίζουμε για την παροχή των παρακάτω υπηρεσιών.

  • Ανεύρεση και διαμόρφωση του χώρου διεξαγωγής
  • Χρηματοοικονομικό σχεδιασμό, έλεγχο και απολογισμό
  • Παροχή διαμονής  και μεταφοράς για τους συμμετέχοντες
  • Εγγραφές, επικοινωνία με τους συνέδρους και γραμματειακή υποστήριξη
  • Διαφημιστική προβολή και προτάσεις επικοινωνίας –  Σχεδιασμό χορηγικών πακέτων
  • Σχεδιασμό και εκτύπωση προσκλήσεων, προγραμμάτων και κάθε είδους εντύπων – Σχεδιασμό ιστοσελίδας
  • Οπτικοακουστική κάλυψη και  παροχή υπηρεσιών διερμηνείας
  • Τουριστικό πρόγραμμα πριν και μετά την εκδήλωση
  • Προτάσεις και υλοποίηση αναμνηστικών δώρων
  • Δημιουργία και υλοποίηση προτάσεων  για τελετές έναρξης και λήξης των εκδηλώσεων – συνεδρίων.

   

  Σήμερα, νέες υπηρεσίες έρχονται να προστεθούν και αυτές είναι οι εικονικές-διαδικτυακές συναντήσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια (Virtual & hybrid meetings) και η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με νέους συναρπαστικούς τρόπους!

  Η αξία της αλληλεπίδρασης διά ζώσης δεν θα εξαφανιστεί ποτέ, αλλά υπάρχουν στιγμές που η εικονική (διαδικτυακή) επικοινωνία είναι απαραίτητο μέρος στο πρόγραμμα μιας εκδήλωσης, συνάντησης ή συνεδρίου. Η φιλοξενία μιας διαδικτυακής εκδήλωσης απαιτεί την ίδια φροντίδα και προσοχή με μια διά ζώσης εκδήλωση. Οι υπηρεσίες αυτές χρησιμοποιούν τεχνολογία που επιτρέπει στα άτομα να συνδεθούν και να συνεργαστούν μέσω βίντεο και ήχου, χρησιμοποιώντας διαδικτυακή σύνδεση.

  Στην GS Travel προσφέρουμε, μέσω συνεργατών – παρόχων των συγκεκριμένων εργαλείων, πρόσβαση σε εικονικές υπηρεσίες στη διάρκεια ενός φυσικού γεγονότος ή σε μια εντελώς εικονική ρύθμιση.

  Η Ομάδα μας δημιουργεί και εφαρμόζει προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες σας σε διαδικτυακές εκδηλώσεις που ενισχύουν τις εμπειρίες των χρηστών πριν και κατά τη διάρκειά τους.

  Ταξίδια Κινήτρων

  Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία να προτείνει προορισμούς και ιδέες που εξυπηρετούν απόλυτα τον σκοπό κάθε ταξιδιού. Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες διαμονής, διατροφής και μετακίνησης, σε συνδυασμό με εξατομικευμένα κοινωνικά και πολιτιστικά προγράμματα, σχεδιάζονται ώστε να ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των συμμετεχόντων, αλλά και των διοργανωτών του ταξιδιού και να διαμορφώνουν μια αξέχαστη εμπειρία.

 • ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

  03-ship

  Η μετακίνηση των ναυτικών παγκοσμίως είναι ένας από τους πρώτους τομείς ταξιδιού στους οποίους ξεκίνησε να δραστηριοποιείται, πριν περίπου 30 χρόνια, η εταιρεία μας. Έκτοτε η υπηρεσία αυτή έχει αναπτυχθεί και η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών σε ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  Η άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας, η γρήγορη εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, όλες τις ημέρες, σε συνάρτηση με ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτα δρομολόγια, εδραίωσαν την εταιρεία μας στο συγκεκριμένο χώρο και σήμερα συνεργαζόμαστε με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των στελεχών και πληρωμάτων τους.

 • ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

  05-leisure

  Για την εταιρεία μας, ταξίδι αναψυχής σημαίνει χαλάρωση, περιπέτεια, διασκέδαση, σε κοντινά ή μακρινά θέρετρα της Ελλάδας, στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις, σε εξωτικούς ή μακρινούς προορισμούς.

  Για μας, το κάθε προσωπικό ταξίδι είναι ξεχωριστό και μοναδικό και επιδιώκουμε να αποτελεί ‘μια αξέχαστη εμπειρία στη ζωή του ταξιδιώτη’.

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μεμονωμένα ταξίδια στην Ελλάδα & στο εξωτερικό, κρατήσεις ξενοδοχείων και εναλλακτικών καταλυμάτων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών κάθε τύπου, κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο, σχεδιασμό και υλοποίηση προτάσεων για ταξίδια δραστηριοτήτων και ευεξίας.

 • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

  06-sports

  Η GS Travel είναι πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά, στην οργάνωση ταξιδιών, για τη συμμετοχή ή παρακολούθηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μετακίνηση επίσημων αθλητικών αποστολών, φιλάθλων και χορηγών για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων όπως: Παγκόσμια & Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Μπάσκετ κ.α.

  Η GS Travel, κατά περιόδους μέσα από ποικίλες δράσεις και χορηγικά πακέτα, έχει συμμετάσχει ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο πολλών διοργανώσεων, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κολύμβησης, Μαραθωνίων, αγώνων αυτοκινήτου κ.α.

 • ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

  07-greecelocally

  Η GS Travel δημιούργησε το travel brand Greece Locally, το οποίο απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να επισκεφθεί τη χώρα μας. Προσφέρουμε σε μεμονωμένους και σε γκρουπ, προτάσεις για μια καθαρά ελληνική εμπειρία που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συναντήσουν το αδιαμφισβήτητο μεγαλείο της ιστορίας μας, τη μοναδική μεσογειακή μας κουζίνα και τις φυσικές μας ομορφιές στη στεριά και στη θάλασσα.

  Τα τελευταία χρόνια, μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών μας, γραφείων ταξιδίων του εξωτερικού, αναπτύσσουμε σταθερά τον συγκεκριμένο τομέα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως:

  • Σχεδιασμό και υλοποίηση οργανωμένων προγραμμάτων
  • Διαμονή σε κάθε τύπο ξενοδοχείου
  • Κρουαζιέρες και ενοικιάσεις σκαφών κάθε κατηγορίας
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
  • Επίγειες μεταφορές πάσης φύσεως
  • Θεματικές περιηγήσεις και ξεναγήσεις από πολύγλωσσους ξεναγούς
  • Υπηρεσία υποδοχής
  • Σχεδιασμό προγραμμάτων ειδικού τουρισμού (Θρησκευτικού-Ιστορικού-Ιατρικού κλπ.)

 

pg slot